Workshops

Een levend standbeeld is méér dan een stil iemand... het is theater, animatie van op de bovenste plank. Ben jij benieuwd naar de kneepjes van dat vak en wil je dat door een echt levend standbeeld laten uitleggen? Dat kan!

We zorgen voor een interactieve workshop waarin de deelnemers veel tips en weetjes krijgen, maar zelf ook op een sokkel mogen staan. We brengen een koffer vol kleren en ideeën mee, waardoor de levende beelden hun fantasie de vrije loop kunnen laten gaan.

Indien gewenst, wordt er een toonmoment voorzien waarbij de levende beelden in volle ornaat optreden voor het verwonderde publiek. Deze workshop kan van erg verschillende vormen zijn, hij kan een aantal sessies duren, maar ook een aantal uren of zelfs minder lang dan een uur (een beperkte worshop om te proeven van het levend standbeeld zijn).

Duur:

De tijdsduur van een workshop wordt in overleg gekozen.
We hebben verschillende 'soorten' workshops, van heel kort (voor op markten e.d., zoals 'laat me niet lachen') tot lang en intens.

Prijs: 

De prijs van een workshop is sterk afhankelijk van wat je wenst (de duur van de workshop, al dan niet met toonmoment, grootte van de groep, locatie van de workshop,...). Voor meer info kan je dus best contact met ons opnemen, zodat we een eerlijke prijs kunnen maken.  

 

Embedded thumbnail for Workshops

Interesse ?

Heb je interesse in een van onze beelden, een act of optreden?
Neem dan vrijblijvend met ons contact op.

0032 (0) 475 33 41 14

Contact